Testimoni TG4M

Program Trade Gold For Money (TG4M)

Sebuah program yang mengajarkan kepada peserta tentang bagaimana untuk membuat duit melalui trading menggunakan pasaran gold. Peserta akan didedahkan dengan 3 Pillars yang menjadi tunjang utama sebelum melakukan sebaran transaksi atau entry dalam pasaran. Peserta juga akan dibekalkan dengan sistem trading yang dicipta oleh Ir Sofian yang memudahkan peserta untuk melihat keadaan pasaran gold.

Adakah Anda Bersedia Menjadi Salah Seorang Daripada Mereka Ini??

Jom kita lihat apakah kata-kata mereka yang telah hadir ke program TG4M ini.

Sebelum saya menghadiri program TG4M ini, saya amat takut dan salah tanggap tentang trading. Tak kisahlah apa pun jenis trading. Walaupun saya tahu ini adalah cara terbaik untuk menambahkan pendapatan saya.

Setelah join program TG4M, mula timbul keyakinan dalam diri saya untuk mencuba dan saya perlu praktis dan praktis. Saya ingin mempraktikkan ilmu ini dan trade secara real dan sukses.

Bagi saya, isi yang disampaikan oleh Tn. Ir Sofian adalah lebih dari nilai yang dibayar dan penyampaiannya pun jelas dan mudah faham.

Tn. Ahmad Fakhruddin Jusoh

Pengarah Syarikat Positive Pole Industrial Solution

Program TG4M ini sangat bagus. Ir Sofian sangat pakar dalam bidang trading dan sangat bagus membantu semua peserta termasuk saya. Ir sanggup turun dan ajar step by step serta terus ajar kami yang dari zero knowledge ni supaya mempunyai ilmu dalam bidang trading ni.

Program ni sangat bagus membantu bumiputera untuk keluar dari masalah kewangan dan kesempitan wang.

Saya sendiri dah nampak jalan untuk saya keluar dari belenggu kewangan.

Pn. Rohazani Bahari

Pegawai Kerajaan

Sebelum ni saya ingat trading ni agak susah. Tapi sejak masuk program TG4M ni, rupanya senang dan simple je nak buat duit.

Walaupun saya sibuk bekerja, tapi saya tetap ada masa untuk trade dan memang trading gold ni boleh ikut kesesuaian bila saya nak trade.

Memang duit gaji ada, tapi bila kita boleh dapatkan duit sampingan dengan cara mudah, kenapa tidak? Sehari kalau saya boleh dapat dalam RM120, siapa nak bagi kan?

Dr Mohd Nursharmizam Baharudin

Pakar Bedah Am/Pensyarah Perubatan IIUM Medical Centre

Sebelum masuk program TG4M ni, masa saya memang terhad. Saya selalu sibuk dengan mesyuarat dan projek-projek yang syarikat saya kendalikan.

Tapi, sejak saya kenal dengan dunia trading gold ni, saya jatuh cinta. Masa malam saya, saya banyak lihat chart dan saya cuba kenal chart macam yang Ir ajarkan dalam kelas.

Tak sangka, dalam masa 2 bulan sahaja wang yang saya laburkan meningkat dari RM4,000 jadi Rm32,000.

Saya yakin dan percaya, ini lah dia sumber kewangan yang boleh saya jadikan sebagai sokongan kepada bisnes saya sekarang dan saya rasa ilmu TG4M ini sangat berguna buat semua orang yang nak capai kebebasan kewangan.

Pn. Salomah Abdul Samad

Kontraktor